Screens

U wenst screens te installeren maar u wil deze ook gebruiken als vliegenraam. Of u wenst dat deze gebruikt kunnen worden bij wind? Dan stellen wij u graag de windvaste screen PMPfix aan u voor. Door middel van het ingenieuze ritssysteem blijft het doek perfect op zijn plaats, zelfs bij stevige wind. Bovendien heeft u geen last van vervelende lichtspleten aan de zijkanten als het screendoek naar beneden is gelaten.

Voor extra informatie kan u de folder raadplegen.

Knikarmscherm

Het Bolero scherm biedt u een uitermate gunstige prijs/kwaliteitsverhouding: onklopbaar in zijn klasse! De ingebouwde rechthoekige draagbuis zorgt voor een extra stevigheid en stabiliteit, zelfs bij grote afmetingen. Bovendien kunnen hierdoor ook extra armen en muursteunen worden voorzien.

Voor extra informatie kan u de folder raadplegen.

Verandazonwering

Op zoek naar een zonwering voor een veranda, een afdak of een grote glaspartij? De Lambada en Lambada Grande bieden u een aangename binnentemperatuur terwijl u volop kan genieten van uw favoriete plaats. De elegante aluminium profielen, het kwalitatieve spansysteem in combinatie met de grote waaier aan beschikbare afmetingen zorgen voor een oplossing in vrijwel elke toepassing.

Voor extra informatie kan u de folder raadplegen.

Referenties

pix pix pix pix pix pix

Alsollux

Alsollux staat garant voor kwalitatief vakwerk tegen een eerlijke prijs!

Contact

info@alsollux.be

Tel: 054 34 26 11
Gsm: 0484 97 99 60
Fax: 054 55 82 11

Adres: Camberg 44, 9400 Voorde (Ninove)