Voor PVC deuren, PVC/ALU deuren en Aluminium deuren bieden wij het Finstral gamma aan.

Verder bieden we de veiligheidsdeuren aan van Présence.

PVC Deuren

Een veelvoud aan functionaliteiten en designs, om uitdrukking te geven aan uw persoonlijke stijl. De kracht ligt in het detail; pas wanneer alles klopt is het compromisloze kwaliteit. Veiligheid is dat goede gevoel wanneer men de deur achter zich sluit en zich eenvoudigweg thuisvoelt.

Voor extra informatie kan u de Finstral folder raadplegen.

PVC/Aluminium Deuren

De FINSTRAL paneeldeuren in kunststof-aluminium combineren de materiaalvoordelen van aluminium met een grote speelruimte tot persoonlijke vormgeving. Modern of klassiek, kleurrijk of eenvoudig; met aluminium aan de buitenzijde zijn deze deuren bijzonder weers- en corrosiebestendig, vuilafstotend en onderhoudsarm; voor een langdurig plezier van uw huisdeur.

Voor extra informatie kan u de Finstral folder raadplegen.

Aluminium deuren

Aluminium huisdeuren van FINSTRAL combineren de materiaalvoordelen van aluminium met jarenlange ervaring in deuren- en kozijnen. Hun duidelijke design en uitgekristalliseerde techniek voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van esthetiek, functionaliteit, stabiliteit en veiligheid.

Voor extra informatie kan u de Finstral folder raadplegen.

Présence veiligheidsdeuren

Een Présence veiligheidsdeur is inbraakwerend door de combinatie van zijn unieke stevige en zelfdragende constructie met stevige aluminium profielen en een paneel van 45 mm dikte. De vleugel is voorzien van een veiligheidsslot met 2 haken en 4 pennen en 6 dievenklauwen op de scharnierzijde (EN2)..

Referenties

pix pix pix pix pix pix

Alsollux

Alsollux staat garant voor kwalitatief vakwerk tegen een eerlijke prijs!

Contact

info@alsollux.be

Tel: 054 34 26 11
Gsm: 0484 97 99 60
Fax: 054 55 82 11

Adres: Camberg 44, 9400 Voorde (Ninove)